Gemeente Alblasserdam

Spectaculaire Survivaldagen Alblasserdam in sporthal Blokweer

Het Jongerenwerk Alblasserdam, Sportcentrum Blokweer en de afdeling breedtesport van de gemeente Alblasserdam zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Onder de noemer A-KIDZ organiseert het drietal iedere schoolvakantie sport en spelactiviteiten voor de Alblasserdamse kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Iedere vakantie krijgt een ander thema. En in de kerstvakantie wil men zelfs het zwembad bij A-KIDZ betrekken.

Het thema van de A-KIDZ activiteit tijdens de herfstvakantie is: "A-KIDZ No Limit Survival". Mede dankzij de spontane en kosteloze medewerking van het Dordtse Outdoor trainingscentrum "No Limit" kan dit spektakel mogelijk gemaakt worden. Dit bedrijf stelt al het benodigde materiaal kosteloos beschikbaar om de activiteiten veilig te laten verlopen.
Midden in de zaal wordt een klimtouw bevestigd aan het plafond. Hierdoor kan men met een klimgordel veilig aan het spectaculaire spel krat-stapelen deelnemen. Ook zal er op diverse plaatsen in de zaal geklommen en ge-abseild worden. Uiteraard zijn alle activiteiten onder deskundige begeleiding en voorzien van goedgekeurde materialen. Daarnaast wordt er ook een survivalbaan gecreëerd met behulp van banken, kasten en matten waarop kinderen hun behendigheid kunnen tonen. Ook de alom bekende voetbalhoek is natuurlijk weer aanwezig.

Alle kinderen tussen de 7 en 14 jaar zijn op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober van harte welkom. Om 9.30 uur gaan de deuren open. Het sportieve evenement is om 12.00 uur afgelopen. Kosten voor dit spektakel zijn 2,35. Hiervoor krijgen de kinderen ook een consumptiebon. De entree is aan de kassa van het zwembad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marvin Visser Gemeente Alblasserdam 078-6921322 (donderdag en vrijdag) Arnoud van Rijnshoeve Jongerenwerk Alblasserdam 078-6931113 Sportcentrum Blokweer 078-6921380
Of kijk even op http://www.blokweer.nl/