FloraHolland


Scans van BB-Distributie vestiging Naaldwijk op internet

NAALDWIJK (13 oktober 2005) - FloraHolland vesting Naaldwijk biedt sinds oktober 2005 kopers en aanvoerders die gebruikmaken van BB-Distributie een nieuwe dienst aan. Hiermee wordt de dienstverlening van BB-Distributie naar zowel kopers als aanvoerders verder verbeterd. Via internet kunt u voortaan volgen waar uw producten zich bevinden vanaf aankomst bij de docks van BB-Distributie Naaldwijk, tot en met de aflevering bij de koper. U kunt deze informatie ieder moment van de dag opvragen. Door BB-disScans op de internetsite van FloraHolland te raadplegen krijgt u sneller inzicht in de aflevering van uw producten.

Ketentransparantie
In de sector worden initiatieven ontwikkeld om de logistieke keten transparanter te maken. Daarbij gaat het primair om het (pro-actief) beschikbaar stellen van de informatie over het verloop van het logistieke proces aan de belanghebbenden.
FloraHolland beoogt met de realisatie van de dienst BBdisScans een belangrijke bijdrage te leveren aan deze ketentransparantie.

Interesse?
FloraHolland berekent voor BBdisScans op dit moment geen kosten. Om tracking en tracing op internet te kunnen raadplegen heeft u een computer nodig met browser-software (bij voorkeur Internet Explorer), een internetaansluiting en een wachtwoord.

Wilt u zich aanmelden? Ga naar: www.floraholland.nl en klik op 'Log in' (rechts boven). Klik op 'meer info' onder BBdisScans. Stuur het formulier naar de afdeling Keteninformatisering of fax het formulier naar 0174 - 63 32 44. Uw bevestiging en wachtwoord ontvangt u per e-mail.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de Servicedesk Externe Diensten,
T 010-529 77 55.


---