Gemeente Boekel


Verkoop woningen ´Tuinen van Boekel´

Waar voorheen basisschool Octopus was gevestigd, worden 20 koopwoningen gebouwd, ontworpen door Van Aken Architektuur uit Eindhoven. De woningen hebben een grote inhoud (525 m³ en meer), worden uitgevoerd met goede bouwmaterialen (o.a. hardhouten ramen, deuren en kozijnen) en zijn optimaal geïsoleerd. De verkoopprijzen lopen van ¤ 240.000 tot ¤ 265.000 v.o.n.

Uitgifte
Alle woningen worden in beginsel door de gemeente Boekel toegewezen aan de hand van haar nieuwe procedure. De regeling houdt in dat de ingeschrevenen voor bouwgrond en/of een koopwoning niet langer persoonlijk aangeschreven worden om te vragen of ze belangstelling hebben. De mensen, die belangstelling hebben voor deze woningen, dienen zich schriftelijk te melden bij de gemeente. Toewijzing vindt dan plaats op basis van de "plek" op de "traditionele" wachtlijst. Het systeem van afvoeren van de lijst na tweemaal weigeren is hiermee verdwenen. Als u geen belangstelling heeft of u niet in aanmerking komt voor een van deze koopwoningen, blijft u gewoon op de inschrijvingslijst staan. Het blijft dus wel van belang om ingeschreven te staan op de lijst voor woning/bouwgrond-zoekende.

Wie
Bij de toewijzing van deze 20 woningen wordt door de gemeente gekeken naar uw Informatie en persoonlijke situatie. Deze woningen zijn bedoeld voor personen welke bij de gemeente staan ingeschreven voor: hoekwoningen/tussenwoningen, seniorenwoningen/aanleunwoningen, halfvrijstaande/ geschakelde woningen.

Aanmelding
Indien u ingeschreven staat bij de gemeente voor één van de genoemde categorieën en u mogelijk belangstelling heeft voor een van deze woningen moet u zich schriftelijk melden bij de gemeente. Deze melding bij de gemeente is voor u gratis en vrijblijvend. Heeft u belangstelling voor de woningen, dan kunt u zich tot uiterlijk 19 oktober 2005 schriftelijk melden bij het College van B&W van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van: "Inschrijving Tuinen van Boekel".

Voor brochure en informatie kunt u terecht bij Makelaarskantoor Theo van de Ven (tel. 0492-322175).