Politie Hollands Midden

Datum: 4 oktober 2005

Lisse Politie zoekt getuigen van een aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Laan van Rijckevorsel. Omstreeks 00.15 uur, op vrijdag 30 september, reed een 39-jarige Lissenaar op de Laan van Rijckevorsel. Op het moment dat hij rechtsaf wilde slaan in de richting van de 1e Poellaan, werd hij van achteren aangereden door een motor- of bromfiets. De 39-jarige man viel en raakte even het bewustzijn kwijt. Toen hij weer kon opstaan was er niemand meer te zien. Hij is vervolgens naar huis gelopen, aangezien zijn fiets vernield was.

De motor- of bromfiets(st)er heeft zich niet om de man bekommerd en heeft zonder de identiteit kenbaar te maken zijn/ haar weg vervolgd. De politie roept getuigen op zich te melden bij de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau. De bestuurder van de motor- of bromfiets wordt eveneens gevraagd zich te melden.

Leiden Aanhouding na zwartrijden

De politie hield op dinsdag 4 oktober, rond 08.30 uur, op de Veurseweg in een lijnbus van Connexxion een 47-jarige man uit Leiden aan. Controleurs van de vervoerder betrapten de man op het zwartrijden. Ook kon hij geen geldig legitimatiebewijs tonen. De man kreeg een proces-verbaal.

Alphen a/d Rijn Aanhouding na mishandeling

De politie hield op dinsdag 4 oktober, rond 10.50 uur, op de Hooftstraat een 52-jarige man uit Alphen aan den Rijn aan. De man was daar een coffeeshop binnengegaan en had daar ruzie gemaakt met de 27-jarige bedrijfsleider Deze wees hem de deur omdat hij eerder voor onrust in de zaak had gezorgd en een verbod had gekregen nog langer de zaak de mogen te betreden. Bij de ruzie deelde de Alphenaar een paar klappen aan de bedrijfsleider uit. De gewaarschuwde politie rekende de man in. Hij kreeg proces-verbaal.

Haastrecht Snelheidscontrole

De politie heeft in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 oktober een snelheidscontrole met de laser gehouden op de Provincialeweg N228. Een bestuurder werd betrapt op te hard rijden. Hij reed 104 km/h terwijl 80 de maximum snelheid is.

Stolwijk Politie zoekt getuigen van een aanrijding

De politie vraagt getuigen van een aanrijding zich te melden bij de politie, dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Op maandag 3 oktober, tussen 16.00 en 17.30 uur, is er en geparkeerde auto door een nog onbekende auto beschadigd. Door de botsing is de geparkeerde auto op de weg komen te staan. Agenten troffen de beschadigde auto aan en spoorden de eigenaresse op. De eigenaresse had de auto die middag zonder schade geparkeerd. Vermoedelijk is een andere auto tijdens het uitparkeren tegen de auto aangereden. Getuigen en of de bestuurder van de andere auto worden verzocht contact op te nemen met de politie.

--- einde berichten ---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --