Provincie Limburg

Afsluiting N595 tussen Ransdalerweg en Pastoor Schulpenstraat te Wijlre

Op 1 en 2 oktober a.s wordt de provinciale weg Valkenburg-Wittem tussen de zijwegaansluitingen Ransdalerweg en Pastoor Schulpenstraat (Valkenburgerweg) afgesloten voor alle verkeer in verband met asfalteren. Het gedeelte Ransdalerweg-Baggelsgats blijft voor aanwonenden bereikbaar.

Aanwonenden worden verzocht indien zij gebruik maken van hun auto deze buiten het afgesloten wegvak te parkeren, het trottoir blijft beschikbaar.

Het verkeer vanuit Valkenburg-Wittem wordt omgeleid via Valkenburg-Sibbe-Margraten-Gulpen-Wittem visa versa. Het verkeer vanuit Ubachsberg naar Etenaken via de Klapstraat wordt omgeleid via Eys-Gulpen-Wittem.

Openbaar vervoer
De lijn 63, Gulpen tot Schin op Geul komt op 1 en 2 oktober te vervallen.
De lijn 40, verbinding Gulpen-Heerlen zal via de gebruikelijke route lopen met een opstap mogelijkheid aan de Holegracht en Parallelweg.

De werkzaamheden zijn vertraagd omdat de WML in overleg met de Provincie een waterleiding heeft vervangen in de Wieldorpstraat en Brouwerijstraat.

De zuidzijde van de Wielderdorpstraat, Brouwerijstraat en Elkenraderweg is gereed in week 41. De reconstructie van de noordzijde van de Wielderdorpstraat is volgens planning gereed in week 43. De afronding van de werkzaamheden wordt voorzien in de eerste helft van november.

30-9-2005 08:26