Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Geuzenveld-Slotermeer Verandert!

Op zaterdag 1 oktober aanstaande organiseert stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer voor de tweede maal het buurtfestijn Geuzenveld-Slotermeer Verandert! Het buurtfestijn vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur op het Lambertus Zijlplein, op het plein zelf en in het gebouw Pluspunt.
Bewoners zijn van harte welkom.

Met dit festijn wil het stadsdeel laten zien dat er op het gebied van stedelijke vernieuwing veel aan de hand is binnen de grenzen van het stadsdeel. Want stedelijk vernieuwing biedt ook kansen om voorzieningen op peil te brengen en de leefbaarheid te vergroten. Stedelijke vernieuwing moet het mogelijk maken dat bewoners graag in het stadsdeel opgroeien, leven, werken, wonen en wooncarrière willen maken.

Programma
Een greep uit het programma: optreden van Tuinstadtheater, Pimp my block met Nigel de Jong, pannatoernooi, accordeonist, rapoptredens, brassband, draaimolen, springkussen, markt voor koopjesjagers en informatiezoekers, kindervrijmarkt, meidenactiviteiten, Turkse volksdansgroep, letterwedstrijd en informatie over stedelijke vernieuwing.