Stadsdeel Bos en Lommer


Het is zover! Het ondernemersloket Bos en Lommer is on line. 30 september 2005

Het loket Bos biedt info rmatie over meer dan 500 producten en procedures van het stadsdeel en de gemeente Amsterdam. Het loket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Naast het zoeken naar info rmatie kunt u via het loket verschillende producten van het stadsdeel digitaal aanvragen en betalen. Voor het aanvragen van bijvoorbeeld uittreksels en vergunningen hoeft u de deur niet meer uit!

Hoe kunt u producten aanvragen? * Ga naar Loket Bos en Lommer via de bovenstaande navigatiebalk aan de rechterzijde of klik hier. * Kies het loket voor bewoners of het loket voor ondernemers. * Zoek naar een product via de themalijsten of via het intypen van een trefwoord. * Ga naar het on line formulier in de productomschrijving en vul deze in. * Betalen kan met een creditcard of via internetbankieren. * Producten worden een paar werkdagen na ontvangst van betaling aan u toegestuurd. Als u een vergunning aanvraagt krijgt u bericht wanneer deze verleend is.

Meer info rmatie?

Stuur uw vraag per e-mail naar stadsdeel@bosenlommer.amsterdam.nl of bel naar het stadsdeelkantoor, telefoon 020 581 2711.