Otte van Café Men at Work in Almere Meest Markante Horecaondernemer
van Flevoland 2005
Persbericht 28 september 2005
Gerry Otte van Café Men at Work in Almere Meest Markante
Horecaondernemer van Flevoland 2005
WOERDEN, 28 september 2005 Gerry Otte van Café Men at Work is benoemd
tot de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland 2005. De jury
roemt de vakkennis en de veelzijdigheid van Otte. Een danscafé waar de
sfeer en veiligheid voorop staan, met recht een super uitgaanscentrum.
Uit twaalf regionale Markant-winnaars wordt in november tijdens het
Koninklijk Horeca Nederland Jaarcongres de Meest Markante
Horecaondernemer van Nederland 2005 gekozen. De verkiezing wordt
georganiseerd in samenwerking met het vakblad Horeca Entree.
Volgens de jury onderscheidt Gerry Otte zich door iedere dag een ander
concept neer te zetten; van Hollandse hits, R&B, bruiloften en zelfs
zakelijke bijeenkomsten. Het kan allemaal in Men at Work. Een goede
samenwerking met collega-ondernemers staat hoog in het vaandel van
Otte, mede hierdoor zijn in Almere al veel succesvolle evenementen
georganiseerd. De voorlichting die hij geeft op scholen over hoe de
jeugd zich moet gedragen tijdens het uitgaan, is volgens de jury één
van de markante acties van Otte.
Sfeer en veiligheid weet hij uitstekend te combineren. Men at Work
heeft als één van de weinige bedrijven in Nederland kogelvrij glas in
de pui, ook de metaaldetector verhoogt de veiligheid.
Met de Markant worden horecaondernemers met markante en innoverende
ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. De Markant
is de enige, sectorbrede prijs binnen de horecabedrijfstak. Van de
hotelmanager van het vijfsterrenhotel tot de eigenaar/ ondernemer van
een cafetaria op de hoek, het trendy restaurant of het sfeervolle
café. Kortom het hele scala aan horecabedrijven. Zij kunnen in
aanmerking komen voor de titel de Meest Markante Horecaondernemer van
een bepaalde regio. Het gaat om ondernemers die, naast dat zij hun vak
uitstekend verstaan, zich onderscheiden van hun collega ondernemers.
De criteria waaraan zij minimaal moeten voldoen:
* een financieel gezond bedrijf;
* een goed personeelsbeleid;
* een goede presentatie van hun bedrijf en product.
De kandidaten voor een Markant worden veelal voorgedragen door collega
ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij de
bedrijfstak horeca.
---
Noot voor de redactie -
Koninklijk Horeca Nederland