Koninklijk Horeca Nederland

Otte van Café Men at Work in Almere Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland 2005

Persbericht 28 september 2005
Gerry Otte van Café Men at Work in Almere Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland 2005
WOERDEN, 28 september 2005 Gerry Otte van Café Men at Work is benoemd tot de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland 2005. De jury roemt de vakkennis en de veelzijdigheid van Otte. Een danscafé waar de sfeer en veiligheid voorop staan, met recht een super uitgaanscentrum. Uit twaalf regionale Markant-winnaars wordt in november tijdens het Koninklijk Horeca Nederland Jaarcongres de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2005 gekozen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met het vakblad Horeca Entree.

Volgens de jury onderscheidt Gerry Otte zich door iedere dag een ander concept neer te zetten; van Hollandse hits, R&B, bruiloften en zelfs zakelijke bijeenkomsten. Het kan allemaal in Men at Work. Een goede samenwerking met collega-ondernemers staat hoog in het vaandel van Otte, mede hierdoor zijn in Almere al veel succesvolle evenementen georganiseerd. De voorlichting die hij geeft op scholen over hoe de jeugd zich moet gedragen tijdens het uitgaan, is volgens de jury één van de markante acties van Otte.
Sfeer en veiligheid weet hij uitstekend te combineren. Men at Work heeft als één van de weinige bedrijven in Nederland kogelvrij glas in de pui, ook de metaaldetector verhoogt de veiligheid.

Met de Markant worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. De Markant is de enige, sectorbrede prijs binnen de horecabedrijfstak. Van de hotelmanager van het vijfsterrenhotel tot de eigenaar/ ondernemer van een cafetaria op de hoek, het trendy restaurant of het sfeervolle café. Kortom het hele scala aan horecabedrijven. Zij kunnen in aanmerking komen voor de titel de Meest Markante Horecaondernemer van een bepaalde regio. Het gaat om ondernemers die, naast dat zij hun vak uitstekend verstaan, zich onderscheiden van hun collega ondernemers. De criteria waaraan zij minimaal moeten voldoen:
* een financieel gezond bedrijf;

* een goed personeelsbeleid;

* een goede presentatie van hun bedrijf en product.

De kandidaten voor een Markant worden veelal voorgedragen door collega ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij de bedrijfstak horeca.

---

Noot voor de redactie -