MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Stereophonics

MOJO Concerts, Delft, 3 mei 2005

STEREOPHONICS OP 28 SEPTEMBER IN AMSTERDAM

Op woensdag 28 september geven de Stereophonics in het kader van hun 'Language. Sex. Violence. Other? Tour 2005' een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Op 14 maart is het gelijknamige album uitbracht. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag.

Het uit Wales afkomstige trio heeft aan hun vijfde album 'Language. Sex. Violence. Other?' gewerkt alsof het om hun debuut ging. Met net zoveel energie en bevlogenheid als in de tijd van 'Word Gets Around' uit 1997. Het nieuwe album is een moderne rockplaat geworden, met diepgang en een ijzersterk nieuw, maar herkenbaar geluid. De eerste single van het nieuwe album 'Dakota' wordt binnenkort opgevolgd door de tweede single 'Superman' (release 5 juni). De Stereophonics verkochten wereldwijd al meer dan 7 miljoen albums. De groep is vanaf hun tweede album 'Performance And Cocktails' uit 1999 uitgegroeid tot een act van formaat. In ons land bereikte de derde cd van de Stereophonics 'Just Enough Education To Perform' uit 2001 de gouden status. Na hun vierde album 'You Gotta Go There To Come Back' ontving ook het nieuwste album, wederom met een bijzondere titel, lovende kritieken.

Kelly Jones, Richard Jones en de nieuwe drummer Javier Weyler, vervanger van Stuart Cable, gaven in de Amsterdamse Melkweg op 5 april al een spetterend voorproefje van het optreden in de Heineken Music Hall dit najaar.

Stenders Vroeg Op Presenteert

Stereophonics

+ support act

Woensdag 28 september 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 30 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

www.stereophonics.com

Noot aan de redactie (