Digitale Gemeente Houten

Fase 4: Rondweg afgesloten tussen De Haag en De Sloot

dinsdag 20 september 2005 - Bron: Gemeente Houten

Maandag 26 september start de 4de fase van de wegwerkzaamheden aan de Rondweg Noord. Tussen inprikkers De Haag en De Sloot krijgt de Rondweg een nieuwe asfaltdeklaag, led-verlichting in het midden van de weg en lantaarnpalen. Met de start van fase 4 is fase 3 afgerond en de weg tussen De Hoeve en De Haag weer vrij. De gemeente Houten bedankt bewoners, bedrijven en weggebruikers voor het begrip tijdens fase 3.

Gedurende fase 4 zijn de inprikkers De Haag en De Sloot deels afgesloten en komen er tijdelijke verkeerslichten. Verkeer dat De Haag uitrijdt kan alleen linksaf de Rondweg op. Voor het bereiken van de oostelijk gelegen woonwijken moet het verkeer omrijden via De Koppeling. Vanaf De Koppeling Oost kan het verkeer doorrijden tot De Sloot. Verkeer uit De Sloot kan alleen rechtsaf de Rondweg op.

Inprikkers De Weide en Het Veld volledig afgesloten Tijdens de werkzaamheden van fase 4 zijn de inprikkers De Weide en Het Veld volledig afgesloten voor alle verkeer.

Verlaten woonwijk de Weiden
Het verkeer dat normaal gebruikmaakt van De Weide richting de Rondweg moet nu omrijden via de Meeuwenweide, Leeuwerikweide, Merelhaag, Lijsterhaag naar De Haag om daar vervolgens linksaf de Rondweg Noord op te rijden.

Verlaten woonwijk de Velden
Ook bewoners die gewend zijn via Het Veld de Rondweg op te gaan, kiezen tijdelijk een andere route. De tijdelijke route is via Ploegveld, Rijfveld, Schepelveld naar Zeeltsloot om vervolgens via Snoeksloot en De Sloot op de Rondweg te komen. Op de kruising van de Rondweg en De Sloot kan het verkeer alleen rechtsaf.

Bussen
Met de start van fase 4 rijden de bussen 247 en 281 van Connexxion weer hun normale routes. Tot 26 september geldt nog de aangepaste dienstregeling.

Meer informatie
Om iedereen de gelegenheid te geven tot het stellen van vragen, organiseert de gemeente een inloopspreekuur over de wegwerkzaamheden tussen De Haag en De Sloot. Dit inloopspreekuur vindt plaats op donderdag 22 september van 19.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis. U kunt ook tijdens kantooruren contact opnemen met de gemeentelijke projectleider, Gert Jan de Goede, via telefoonnummer (030) 63 92 763.

Website
Alle actuele informatie over de wegwerkzaamheden aan de Rondweg Noord treft u aan op de website van de gemeente Houten: www.houten.nl/werkenaandeweg

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).