PERSBERICHT - 2005-09-26

Continental Airlines hervat vluchten op Houston

Behalve de eerder aangekondigde aanpassingen op het vluchtschema die nodig waren voor het geordend hervatten van de routes zijn er vooralsnog geen vluchten geannuleerd. Continental verwacht vandaag alle vluchten te kunnen hervatten.

Ik wil onze medewerkers bedanken voor hun verregaande professionaliteit voorafgaand, tijdens en na de orkaan, aldus Chairman en CEO Larry Kellner. De succesvolle hervatting van vluchten is mogelijk vanwege nauwlettende planning en uitvoering door samenwerkende medewerkers in het hele bedrijf.
Volgens het herstelplan hebben Continental Express en Continental Connection zondag geen vluchten uitgevoerd, deze worden vandaag hervat.
Procedures voor omboekingen
Vanwege orkaan Rita biedt Continental passagiers de mogelijkheid reizen naar, van of via Texas of Louisiana tot en met dinsdag 27 september 2005 één maal kosteloos te wijzigen. De wijziging moet plaats vinden voor 3 oktober 2005. Verandering van plaats van vertrek of aankomst kan extra kosten met zich mee brengen. Indien een vlucht is geannuleerd kan restitutie worden aangevraagd in de originele vorm van betaling. Zie voor meer informatie www.continental.com .