Ingezonden persbericht


Patty Harpenau Tour voor SOS Kinderdorpen

Zeven krachten, zeven wonderen, zeven dagen

Hoe vaak heb je niet gewenst dat de perfecte partner, de grootste liefde, de financiële klapper, de wonderbaan op je levenspad zou komen? Soms komt zo'n wens uit. Is dat toeval of een wonder?

De taal van wonderen is eenvoudig te leren. Patty Harpenau beschrijft in Een wereld van wonderen zeven krachten die tot wonderen leiden: leven, verandering, verlangen, liefde, overvloed, wijsheid en licht.

De eerste kracht - leven - staat centtraal in Amsterdam, aan het begin van een tour die Patty Harpenau houdt van maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober, met iedere dag aandacht voor een andere kracht, een ander wonder, in een andere stad, een andere bibliotheek.

Patty Harpenau gaat bij ieder optreden in gesprek met het publiek: hoe kun je de kracht aanboren om een wonder in jezelf op te roepen? Bij ieder optreden hoort een workshop die u anders naar het leven laat kijken.

De opbrengst van deze avond gaat naar SOS-Kinderdorpen, die zich al 55 jaar wereldwijd inzet voor de opvang van weeskinderen. Ook de opbrengst van het boek gaat naar deze stichting.

Leven
Leven schenken is ook leven krijgen. Wie een kind op de wereld heeft gezet, weet dat. Patty Harpenau ontdekte bij de wonderlijke geboorte van haar zoon dat intuïtie de kern van het wonder is. Durven kijken in het diepste van onze ziel, daarop durven vertrouwen, betekent het wonder van het leven omarmen. Zijn we bereid om voluit te leven, vertrouwen we onszelf voldoende om de windrichting te kiezen die bij ons past? Vindt dat uit op maandag 26 september.

Openbare Bibliotheek Amsterdam
Datum: Maandag 26 september 2005
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Centrale Bibliotheek, Prinsengracht 587, Foyer Entree: ¤ 5,- (donatie aan SOS Kindderdorpen)

Noot voor de redactie,