Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave dinsdag 20 september

* MAN OMGEKOMEN BIJ VERKEERSONGEVAL
VLAARDINGEN - Een 58-jarige man uit Vlaardingen is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de George Stephensonweg.
Omstreeks half één reed het slachtoffer samen met z'n 7-jarige zoon in een scootmobiel. Bij het oversteken van de George Stephensonweg werd de scootmobiel gegrepen door een vrachtauto en een stuk meegesleurd. De 58-jarige inzittende raakte zeer ernstig gewond en overleed ter plaatse. De 7-jarige jongen is met verwondingen naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht. Naar de precieze oorzaak van het ongeval stelt de politie van het district Waterweg Noord een onderzoek in. De chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


* DOKTERSKOFFER MET MEDICIJNEN GESTOLEN
ROTTERDAM - Een dokterskoffer met daarin verschillende medicijnen en doktersinstrumenten werd dinsdagmiddag tussen twaalf uur en kwart over twaalf gestolen uit een auto die geparkeerd stond aan de Grote Hagen, ter hoogte van het verzorgingscentrum 'De Meerweide'. Het gaat om een zwarte stoffen koffer met aan de bovenzijde drie ritsen, aan de voorzijde een klep en met lederen afwerking. De medicijnen zijn bij niet voorgeschreven gebruik gevaarlijk. In de tas zat onder andere Morfine, Glucose, Diazepam en Prednison. Daarnaast zaten er injectienaalden, spuiten en doktersinstrumenten als een stethoscoop, reflexhamer en pincetten in. Mocht u de koffer aantreffen, wordt u verzocht hiervan de politie in kennis te stellen op telefoonnummer 0900 - 8844.