TNT Group

Press Release

TNT en CFO spreken vertrek af

19 September 2005 - Amsterdam, TNT N.V. kondigde vandaag aan dat het bedrijf en haar Chief Financial Officer (CFO), de heer Jan Haars, zijn vertrek als statutair directeur en CFO in goed overleg zijn overeengekomen. De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van TNT bedanken de heer Haars voor zijn bijdrage aan de onderneming. De heer Haars (53) kwam in augustus 2002 in dienst als CFO bij TNT.

Conform contractuele afspraken zal een uitkering van 1.000.000 Euro bruto worden gedaan aan de heer Haars, welke later aangevuld zal worden met een uitkering gerelateerd aan zijn bonus. Hiernaast zal een pensioenbijdrage van 360.210 Euro bruto worden gedaan als vergoeding van bestaande contractuele verplichtingen.

Gedurende Haars dienstverband heeft TNT de Nederlandse Henri Sijthoff prijs gewonnen voor het beste jaarverslag (2003) en realiseerde het bedrijf een toppositie voor investor relations in haar sector in het 2005 Thomson Extel pan-Europese onderzoek.

De heer Haars is van plan om uiterlijk aan het eind van het eerste kwartaal van 2006 het bedrijf te verlaten, of zoveel eerder als een opvolger voor hem is gevonden.

TNT N.V. verleent wereldwijd, onder de twee merknamen TNT en Koninklijke TPG Post, een breed scala aan post, express en logistieke diensten. De onderneming heeft ruim 161.000 medewerkers in 63 landen en is in meer dan 200 landen actief. De omzet in 2004 bedroeg EUR 12,6 miljard. TNT N.V. is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt.
YearIssued:2005 MonthIssued:09

---

---