Politie Zeeland


O-6170-2005 Rijden onder invloed
Op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen werd vrijdag om 03.30 een 23-jarige automobilist uit Goes betrapt op rijden onder invloed.
De man had meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

W-6171-2005 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Flamingoweg / Nieuwe Zuidbeekseweg vond donderdag om 21.45 uur een aanrijding plaats.
Een 32-jarige Vlissingse automobiliste reed over de Nieuwe Zuidbeekseweg en ging rechtsaf de Flamingoweg op. Hierbij kwam zij in aanrijding met een 18-jarige Middelburgse snorfietser die over het fietspad van de Zuidbeekseweg reed en in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg ging. De snorfiets raakte beschadigd.

Z-6172-2005 Hardrijder moet rijbewijs inleveren
Op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk moest een 21-jarige automobilist donderdag om 20.00 uur zijn rijbewijs inleveren.
Hij had de maximum snelheid van 80 km/h met 51 km/h overschreden.

W-6173-2005 Aanrijdingen in Vlissingen
Op de kruising President Rooseveltlaan / Bonedijkestraat vond donderdag om 17.35 uur een aanrijding plaats.
Een 42-jarige Vlissingse automobilist reed over de Bonedijkestraat, komende uit de richting van de Hogeweg. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 39-jarige Middelburgse bestuurder. Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

Op de kruising Sloeweg / Weijevlietweg vond donderdag om 16.55 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige Middelburgse automobilist reed over de Weijevlietweg, komende uit de richting van de Nieuwe Zuidbeekseweg. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 43-jarige bestuurder uit de gemeente Noord-Beveland. Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

O-6174-2005 Bedrijfsinbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijfspand in de Spoorstraat in 's-Gravenpolder.
De toegang werd geforceerd en er werden een boormachine, een brandblusser een acculader en een stofzuiger gestolen. De waarde van de goederen is onbekend.

O-6175-2005 Vernieling aan auto
In de nacht van donderdag op vrijdag werd in de Ingridstraat in Scharendijke een personenauto bekrast.
Ook werd een buitenspiegel omgebogen. Er is geen schadebedrag bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.