(T.A.V.: redactie)

Titel: ERNST & YOUNG: uitnodiging persbriefing administratieve lasten

ERNST AND YOUNG
Rubriek: Economie
Datum en tijd: 01-09-2005 10:02

Uitnodiging voor de pers

Beste,

Het kabinet maakt werk van het terugdringen van de administratieve lastendruk. De maatregelen om te snoeien in het woud van regels lijken in eerste instantie effect te sorteren. Toch zorgt de operatie tegelijkertijd voor een herverkaveling van de administratieve lasten. Zijn ondernemers wel beter af in de nieuwe situatie?

Tegen de achtergrond van Prinsjesdag 2005 presenteert Ernst & Young Belastingadviseurs de uitkomsten van een onderzoek onder bedrijven naar praktijkervaringen met belastingregels. Namens ons zitten fiscalisten Mans Kuipers (arbeidsrecht) en Marnix van Rij (ondernemingsrecht) aan tafel. De bijeenkomst vormt een opmaat voor de discussies die de nieuwe plannen van het kabinet zeker gaan uitlokken.

Journalisten zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst op 16 september bij te wonen. Deze vindt plaats van 12.00 tot 13.30 uur op ons kantoor in Amsterdam aan de Drentestraat 20. Voor een lichte lunch wordt gezorgd.

Journalisten die geĂŻnteresseerd zijn om deze bijeenkomst bij te wonen, kunnen zich aanmelden via de woordvoerder: Toby Ellson, 010 406 53 64; toby.ellson@nl.ey.com