Gemeente Gouda


goudse vrijwilligers uitgenodigd voor ontbijt (05/07/05)

Uit dankbaarheid voor de bijdrage van vrijwilligers aan de Goudse samenleving, organiseert de gemeente Gouda in samenwerking met diverse Goudse organisaties een vrijwilligersontbijt. Dit ontbijt wordt gehouden op vrijdag 16 september van 7.00 tot 8.30 uur op de Markt te Gouda. Tijdens dit ontbijt worden 1.500 vrijwilligers bediend door leden van het college van BenW, raadsleden, en directies van vele organisaties die met vrijwilligers werken. Het Goudse vrijwilligersontbijt is de start van een nieuwe campagne waarbij we nog meer aandacht willen vestigen op het maatschappelijk belang van vrijwilligerswerk.

Deze week ontvangen een kleine 800 organisaties in Gouda die met vrijwilligers werken een oproep om vrijwilligers aan te melden voor dit ontbijt. Ook inwoners van Gouda kunnen vrijwilligers voordragen voor het ontbijt. Omdat zelfs de Markt niet groot genoeg is om alle Goudse vrijwilligers (zon 17.000) te herbergen, worden de beschikbare plaatsen naar rato verdeeld. Tot 17 augustus 2005 kunnen vrijwilligers worden voorgedragen. In week 35 krijgen de organisaties de beschikbare vouchers voor het ontbijt toegestuurd voor verspreiding naar hun vrijwilligers.

waar aanmelden?

Ga naar: www.gouda.nl/vrijwilligers klik op vrijwilligersontbijt. Vul hier de gevraagde gegevens in.

Per post aanmelden kan ook. Stuur een brief naar: Gemeente Gouda, Vrijwilligersinformatiepunt, Antwoordnummer 10.005, 2800 BB Gouda. Vermeld duidelijk wie de vrijwilliger voordraagt en de naam en het adres van de vrijwilliger. Kijk voor meer informatie op de website of bel het Vrijwilligersinformatiepunt: 0182 - 58 82 22.

vrijwilligersinformatiepunt

Het vrijwilligersontbijt is een initiatief van het VrijwilligersInformatiePunt (VIP). Het VIP is er voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk, voor mensen die al vrijwilligerswerk doen en meer willen weten en voor organisaties die met vrijwilligers werken. Het VIP ondersteunt en stimuleert vrijwilligerswerk in Gouda. Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen hier terecht voor informatie, advies, vacatures op het gebied van vrijwilligerswerk en cursussen. Het VIP is bereikbaar via de website www.gouda.nl/vrijwilliger, telefonisch via nummer 0182 - 58 82 22 of te bezoeken in de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 in Gouda.

gouda
bijgewerkt: 05/07/2005
© gemeente Gouda sitemap disclaimer webmaster