FloraHolland


Eerste contouren Trade Parc Westland zichtbaar

NAALDWIJK (persbericht 15 september 2005) - De bouwactiviteiten op Trade Parc Westland zijn in volle gang. Momenteel worden de contouren van de productstraat zichtbaar. Ook de bouw van de verbindingsbrug vordert gestaag. Inmiddels zijn de houten spanten voor de productstraat geplaatst en worden de eerste pijlers voor de verbindingsbrug geïnstalleerd.

De verbindingsbrug verbindt de eerste fase van Trade Parc Westland met de tweede fase. De verbindingsbrug wordt 100 meter lang en komt over het water De Strijp te liggen. Via de productstraat, die 650 meter lang wordt, worden de bloemen en planten bij de handelsbedrijven afgeleverd. De gebouwen van de klanten worden op de productstraat aangesloten. De productstraat en de verbindingsbrug zijn in het voorjaar van 2006 gereed. Dan zullen ook de eerste kopers hun deuren openen.
FloraHolland bouwt samen met haar klanten
Voor handelsbedrijven in sierteeltproducten biedt Trade Parc Westland huisvesting op maat. Handelsbedrijven investeren zelf in grond en gebouwen. De infrastructuur en de logistieke voorzieningen worden door FloraHolland gerealiseerd. Trade Parc Westland is 35 hectare groot. De eerste fase is afgerond in 2001 en is 16 hectare groot. De tweede fase meet 19 hectare. In 2005 realiseert FloraHolland de infrastructuur en de logistieke voorzieningen zodat de eerste handelsbedrijven kunnen beginnen met bouwen.


---