FloraHolland


Fiësta Alstroemeria op alle vestigingen

FLORAHOLLAND (25 aug. 2005) - Van 12 tot en met 30 september wordt in samenwerking met de Alstroemeria Promotie Commissie en Bloemenbureau Holland een feestelijke Alstroemeria bloemistenactie georganiseerd. Onder het motto Fiësta Alstroemeria zal het vakantiegevoel in de winkel en voor de consument nog even doorgaan.

Om deze actie te ondersteunen zet FloraHolland de Alstroemeria ook in het zonnetje. Vanaf 29 augustus wordt het complete assortiment Alstroemeria op alle vestigingen van gepresenteerd. Ook alle nieuwe variëteiten die het afgelopen seizoen zijn geïntroduceerd, worden getoond. Bij FloraHolland is het marktaandeel Alstroemeria op vestiging Naaldwijk en Rijnsburg gegroeid. Er is een stijgende vraag naar kwalitatief goede producten.

Alstroemeria-presentaties per vestiging
Naaldwijk, Rijnsburg 29 augustus t/m 9 september Eelde, Venlo 12 t/m 16 september
Bleiswijk 19 t/m 23 september

Kleur en mystiek
Alstroemeria komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika (Peru) en heeft als bijnaam Incalelie. De associatie met de kleurige en mystieke Zuid-Amerikaanse sfeer is dan ook niet toevallig. De Alstroemeria is in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar waardoor deze bloem zeer breed toepasbaar is in de bloemenbranche. Zo is het product zeer goed geschikt als monobos, maar ook in een boeket doet deze kleurige Incalelie het goed.


---