ChristenUnie


Excursie Tweede Kamer donderdag 8 september 2005

De excursie van 8 september is vanwege onvoldoende belangstelling geannuleerd.

Rondlopen in de wandelgangen van het Binnenhof

De ChristenUnie organiseert regelmatig excursies naar de Tweede en Eerste Kamer, bestemd voor leden en niet-leden. Een ideale gelegenheid om eens te bekijken wat u normaal gesproken alleen op televisie ziet. De ChristenUnie ontvangt u graag!

Programma (onder voorbehoud):
Tijdens de excursie maakt u op verschillende manieren kennis met de Tweede- en Eerste Kamer en de ChristenUnie-fractie. U gaat in gesprek met één van onze Tweede Kamerleden, krijgt een rondleiding door het gebouw en neemt een kijkje op de publieke tribune. Tenslotte bezoeken we ook nog de Eerste Kamer en de Ridderzaal. Alle excursies duren van 11.30 tot ongeveer 17.00 uur. Het definitieve programma krijgt u ongeveer twee weken voor de excursie toegestuurd.

Data
Er is momenteel een excursies gepland op 10 november 2005.

De excursie van 8 september is vanwege onvoldoende belangstelling geannuleerd.

De eerstvolgende excursies staan altijd vermeld in de agenda

Kosten
De excursiekosten bedragen voor leden 10,- en voor niet-leden 15,-. Dit is inclusief lunch en koffie of thee. De reiskosten zijn voor eigen rekening. Verdere informatie ontvangt u na aanmelding.

Aanmelden
Lijkt het u interessant? Meld u zich dan nu aan. Er kunnen 20 mensen per excursie mee dus wacht niet te lang met aanmelden! Nodig gerust anderen uit om met u mee te gaan!

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het landelijk bureau: 033-4226969 of mailen naar bureau@christenunie.nl.

Groepsexcursies
Voor informatie over groepsexcursies: KLIK HIER Zie het origineel

---