RTL Group

Tweede helft oktober 2005:Start: 'Idols', RTL 4

Homoseksuele stijlspecialisten helpen de amodieuze hetero aan nieuw imago in 'Heren Maken De Man'
In het nieuwe RTL 5-programma Heren Maken De Man, vanaf woensdag 7 september te zien bij het volledig vernieuwde RTL 5, gooien vijf homoseksuele stijlspecialisten al hun fashion expertise in de strijd om een heteroseksuele seksegenoot van top tot teen te restylen. Het team van modebewuste gents, dat zichzelf tot The Fab Five heeft bestempeld, doet er alles aan om de stumperende hetero iets aan te leren. Niet alleen geeft het kakelende kwintet in elk van de dertien afleveringen kledingadvies op maat, de heteroseksuele hoofdpersoon krijgt ook tal van tips over haarstylingsproducten, etiquette en dos en donts op datinggebied.

The Fab Five bestaat uit een interieurontwerper, een modestylist, een topkok, een beautyconnaisseur en iemand die bij voorkeur door het leven gaat als de concierge of cool en verantwoordelijk is voor alles wat het predikaat trendy verdient op muziek- en cultuurgebied.

De vijf homoheren zijn getalenteerd en vastberaden de onhandige en amodieuze heteros van de wereld bij te scholen en op te leiden tot ladykillers avant la lettre. In elke uitzending wordt de hetero in no time voorgelicht en bijgepraat over wat hot en wat not is, van gezichtsmaskertjes tot Prada en van Feng Shui tot de allerlaatste filmhuisfilms. Aan het eind van elke aflevering van Heren Maken De Man is het resultaat van de make over van The Fab Five zichtbaar en blijkt of zij er in zijn geslaagd van een kikker een prins te maken.

Uitzending: RTL 5, wekelijks vanaf woensdag 7 september, tussen 20.30 en 21.30 uur.


---

----------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl

© 2005 RTL Nederland / IP