Casema

06-09-2005
Casema moderniseert kabelnet Maartensdijk
Casema is gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van een nieuw netwerk in de gebieden Groenekan, Westbroek, Maartensdijk en Hollandsche Rading. Dankzij dit nieuwe netwerk verbetert de kwaliteit en het geluid van het televisie- en radiosignaal en kunnen de klanten in deze gebieden straks gebruik maken van Internet, Keuze TV, Digitale Televisie en Telefonie.
Onderdeel van de werkzaamheden is onder andere het verglazen van het hoofdnet en het vervangen van de apparatuur in de kasten. In totaal moet er ongeveer 16 kilometer gegraven worden en de gehele ombouw van het netwerk zal duren tot medio december van dit jaar.

De firma NKM Netwerken, die namens Casema de werkzaamheden verricht, zal de graafwerkzaamheden uitvoeren. De bewoners van Groenekan, Westbroek, Maartensdijk en Hollandsche Rading worden tijdig per brief geïnformeerd over datum en tijdstip waarop de werkzaamheden in hun straat en wijk plaatsvinden. Hierdoor kunnen er onderbrekingen plaatsvinden. Casema zal de overlast zo veel mogelijk beperken. Voor meer informatie over
werkzaamheden kijk op www.casema.nl.