Gemeente Almelo

Uitnodiging voor feestelijke start nieuwe werkwijze gemeenteraad!

Op 6 september start de gemeenteraad van Almelo met de Politieke Avond. Een nieuwe werkwijze waarin wekelijks op dinsdagavond vergaderd wordt. De vierwekelijkse cyclus bestaat uit een informatiebijeenkomst, een voorbereidende raadsbijeenkomst, opnieuw een informatiebijeenkomst en afsluitend de raadsvergadering, waarna deze reeks zich herhaalt. De Politieke Avond is het begin van levendiger lokale politiek.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke startbijeenkomst op dinsdag 6 september. Om 19.30 uur bent u welkom in de Burgerzaal van het Stadhuis. Daar zal gastspreker Ayhan Tonca, vice-voorzitter van de Apeldoornse gemeenteraad, de aftrap verrichten. Vervolgens is er een debat tussen raadsleden en het college van burgemeester en wethouders over de toekomst van Almelo. U bent van harte uitgenodigd aan deze discussie deel te nemen. Uiteraard kunt u tijdens de bijeenkomst een kijkje nemen in de raadszaal. Deze arena van het politieke debat is namelijk aangepast aan de nieuwe werkwijze. Aan het einde van de bijeenkomst heffen we graag met u het glas op het succes van de Politieke Avond.

Tot 6 september!

Programma

6 september 2005

Aanvang 19.30 uur

Stadhuis Gemeente Almelo

Tijd
Wat?
Waar?

19.30 19.40 uur
Ontvangst

Burgerzaal
19.40 20.15 uur
Start nieuwe werkwijze raad
Onder andere door Ayhan Tonca
Ayhan Tonca is vice-voorzitter van de gemeenteraad in Apeldoorn. Naast zijn werkzaamheden als beleidsmedewerker sociaal beleid bij de provincie Overijssel verricht hij diverse functies bij maatschappelijke organisaties.

Burgerzaal
20.15 20.30 uur
Pauze

Burgerzaal
20.30 21.30 uur
Debat Toekomst van Almelo'
Onder leiding van Carlo Verhaar discussiëren raadsleden, leden van het college en inwoners van Almelo over de toekomst van onze gemeente. Carlo Verhaar, raadslid in Deventer, is eigenaar van Contact, een bureau voor tekst en communicatie.

Ontvangstzaal

21.30 uur
Borrel
Hal raadszaal