RTL Group

Tweede helft oktober 2005:Start: 'Idols', RTL 4

Excentrieke familie in nieuwe comedyserie 'Arrested Development' bij RTL 7
De nieuwe Amerikaanse comedyserie Arrested Development, vanaf zaterdag 3 september bij RTL 7, draait om de weduwnaar Michael Bluth (Jason Bateman) uit Orange County, Californië. Michael, die al tien jaar voor zijn vader werkt, komt uit een zeer excentrieke familie met de nodige problemen. Nadat hij niet als opvolger in het familiebedrijf wordt aangewezen, besluit hij met zijn zoon George-Michael (Michael Cera) naar Arizona te vertrekken. Wanneer zijn vader George Bluth (Jeffrey Tambor) wordt opgepakt voor witwaspraktijken wordt Michael alsnog gevraagd als opvolger. Als het enige normale familielid besluit hij zijn familie alle kwetsende ruzies te vergeven en probeert hij het bedrijf en zijn familie van de ondergang te redden. Michael ziet, na de arrestatie van zijn vader, zijn kans schoon zijn eigen familie te leren hoe zij een normaal leven kan leiden. Hij neemt zijn zus en haar gezin in huis, betaalt schulden af en probeert ondertussen zijn gezonde verstand niet te verliezen en de familie bij elkaar te houden.

Michaels familie bestaat uit zijn vader George, zijn flamboyante moeder Lucille Bluth (Jessica Walter), zijn vrouwenverslindende broer Gob (Will Arnett), zijn zus Lindsay (Portia de Rossi), die zeer fanatiek activiste is en zijn jongste recalcitrante broer Buster (Tony Hale), die niet naar school wil en aan paniekaanvallen lijdt. Lindsay is getrouwd met de ongelukkige arts Tobias (David Cross), die het probeert te maken als acteur. Samen hebben zij een dochter van veertien jaar oud, Maeby, die in haar leven alles wil uitproberen.

Uitzending: wekelijks, vanaf zaterdag 3 september, tussen 19.30 en 20.00 uur.

Fotomateriaal van de serie Arrested Development is op te vragen via de afdeling Mediadocumentatie op tel: 035-6718553.
---

-----------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of een zichtkopie kunt u contact opnemen met Marije Jongepier, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718938 of marije.jongepier@rtl.nl.

© 2005 RTL Nederland / IP