AutoRai

Mazda Euro Mobiliteits Service nu ook voor niet-Mazda rijders

(9/2/2005)
Naast de op dit moment zeer actuele mobiliteitsservices van de ANWB en Route Mobiel bestaat er ook al ruim dertien jaar een soortgelijke hulpdienst van Mazda, die opereert onder de naam Mazda Euro Mobiliteits Service.
Mazda-rijders hebben daarmee recht op 12 maanden lang een helpende hand bij pech onderweg in heel Europa. Met ingang van 1 september is deze service echter ook uitgebreid naar alle merken. Bovendien kost een abonnement nu tijdelijk geen ⬠49,95 maar ⬠35,-

De hulpverlening is er 24 uur per dag en 7 dagen per week en men kan er terecht met alle gevallen van pech: niet alleen met een eventueel technisch mankement aan de auto maar ook met verloren, afgebroken of in de auto achtergelaten autosleutels, een lege brandstoftank, verkeerd getankte brandstof, starthulp en lekke banden. Indien de reparatie niet ter plekke kan worden uitgevoerd wordt de auto getransporteerd naar een dealer of reparateur. Als blijkt dat de reparatie niet dezelfde dag kan worden gerealiseerd wordt er gezorgd voor een vervangende auto. De hulpverlening omvat bovendien alle gevallen van ruitbreuk, schade en ongeval, zowel voor het voertuig als voor de achter het voertuig op reis meegenomen aanhangwagen (caravan, boot, bagagewagen, etc.). Bij een ongeval verleent Mazda Euro Service indien noodzakelijk juridische bijstand. De buitenlanddekking omvat vrijwel alle landen op het Europese continent.