Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Bemmel - motorrijder gewond na botsing op verkeersheuvel
Publicatiedatum: 30-8-2005 16:52:21

Een 32-jarige motorrijder uit Wageningen is maandagochtend met een gebroken arm en vermoedelijk inwendig letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond acht uur. De man was op de Ressensestraat in Bemmel met zijn motor tegen een verkeerszuil gereden. De politie vermoedt dat de laagstaande zon parten heeft gespeeld bij de motorrijder, waardoor hij de verkeersheuvel niet had opgemerkt. De motor van de Wageninger moest worden afgesleept. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Lathum - fietsster gewond na val

Publicatiedatum: 30-8-2005 16:50:20

Een 54-jarige fietsster uit Duisburg is maandagmiddag in Lathum gewond geraakt na een val van haar fiets. De vrouw reed omstreeks half vijf over het fietspad van de Marsweg, aan de verkeerde kant van de weg. Toen er uit tegenovergestelde richting een andere fietser nadere wilde de vrouw uitwijken. Daarbij botste ze tegen een stoeprand en kwam te vallen. Als gevolg daarvan had de vrouw vermoedelijk een sleutelbeen gebroken. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Duiven - vrouw aangehouden op kermis na wangedrag
Publicatiedatum: 30-8-2005 16:49:49

De Duivense politie heeft maandagavond op de Kastanjelaan een 41-jarige vrouw uit Zevenaar aangehouden wegens onder meer verstoring van de openbare orde. Surveillerende agenten stuitten rond kwart over negen op een opstootje op het kermisterrein. De Zevenaarse, die zich onder de omstanders bevond, bleek onder invloed van alcohol en verklaarde ruzie te hebben gehad met een bekende. Na aanvankelijk de gemoederen gesust te hebben werden de agenten even later door terrasbezoekers geattendeerd op een vrouw die overlast zou veroorzaken. Agenten zagen daar de Zevenaarse staan terwijl ze schreeuwde en de rust op straat verstoorde. Aan een verzoek om weg te gaan werd niet voldaan waarop de vrouw werd aangehouden. De vrouw is later na verhoor vrijgelaten. Justitie legde haar een boete op van 110 euro. Bij niet betalen zal de Zevenaarse voor de rechter moeten verschijnen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden