AutoRai

Print

Ford Champion, altijd een winnaar

(26-8-2005)
Als hoofdsponsor van de UEFA Champions League werpt Ford nu ook zelf zijn Champions in de strijd. Het gaat hierbij om buitengewoon sterke modellen die zich in de showrooms van de Ford-dealers opstellen onder het motto: Ford Champion, altijd een winnaar.
De winnaar zal echter vooral de klant zijn, want de Ford Champions, die een hoogst aantrekkelijke aanbieding vormen op vrijwel alle huidige modellen van Ford, leveren de koper stuk voor stuk een buitengewoon voordeel op. Wat extra uitrusting betreft vormen de Champions de eredivisie. En of het nu om een Ka, een Fusion, een Focus Wagon, een Mondeo, of een Focus C-MAX gaat, steeds is het àànvallen met veel extraâs voor een onweerstaanbare prijs.

Voordeel tot ⬠3.800
De klantenvoordelen in de Ford champion line-up kunnen oplopen tot wel ⬠3.800. Dat is bijvoorbeeld precies het geval met de topscorer, de Ford Mondeo Champion Wagon. Deze uitvoering van de onlangs vernieuwde Mondeo is uitgerust met airbags voor bestuurder en voorste passagier, ABS, airconditioning en voorruitverwarming, elektrische bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, mistlampen, cruise-control en boordcomputer, radio/cd-speler van het Easy Sound System 6000, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrische bedienbare voorportierramen en een elektrische in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Met de soepele 1,8-liter benzine motor van 92 kW (125 pk) is de prijs van deze Champion ⬠24.000. Het (tijdelijke) Champions voordeel bedraagt maar liefst ⬠3.800.

Nog een voorbeeld van een absolute winnaar, de Ford Focus Wagon Champion. Die is tijdelijk voorzien van een Championsprijskaartje met daarop het onwaarschijnlijke bedrag van ⬠20.000. Een Champions score van niet minder dan ⬠1.850 voordeel.

De voordelen van alle andere Fords in de Champions League zijn navenant en verzekeren ze van het etiket: altijd een winnaar. Overigens: wie tijdens de Champions-actie de Ford-dealer bezoekt kan een unieke gratis UEFA Champions League voetbal scoren.