Gemeente Lisse


18-08-2005 Praat mee over de toekomst van onze streek!

Reageer op de stelling: Het bollencomplex is als bedrijfstak sterk genoeg om de toekomst van de Noordelijke Bollenstreek te dragen.

Vanaf 24 augustus is er elke week op
www.samenwerkingbollengemeenten.nl een Stelling van de week' te vinden. De gemeenten Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout willen graag weten hoe er gedacht wordt over uiteenlopende onderwerpen. De uitslagen nemen we mee bij de uiteindelijke opstelling van de strategische visie. Inwoners, instellingen en bedrijven zijn van harte uitgenodigd om hun stem uit te brengen.

Vanaf 24 augustus kan er een stem uitgebracht worden op de stelling: Het bollencomplex is als bedrijfstak sterk genoeg om de toekomst van de Noordelijke Bollenstreek te dragen.

Kom naar één van de bijeenkomsten en praat mee! Ook vinden wij het belangrijk dat de inwoners van Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout meepraten over de toekomstplannen. Ideeën en mogelijkheden maar ook twijfels kunnen immers beter worden uitgesproken nu de weg nog niet vastligt. Er worden daarom drie bijeenkomsten georganiseerd waar wij, in samenwerking met het adviesbureau Deloitte, met inwoners van gedachten wisselen over de toekomst. De bijeenkomsten vinden plaats op:

In Hillegom:
dinsdag 30 augustus om 20.00 uur in hotel/restaurant Flora, Hoofdstraat 55 in Hillegom.

In Lisse:
woensdag 31 augustus om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Lisse.

In Noordwijkerhout:
donderdag 25 augustus om 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis van Noordwijkerhout.

U bent van harte uitgenodigd om bij één van de avonden aanwezig te zijn! Woont u bijvoorbeeld in Lisse maar kunt u niet op 31 augustus, dan bent u dus ook welkom in Hillegom of Noordwijkerhout.

Website samenwerkende gemeenten
De website www.samenwerkingbollengemeenten.nl is ontstaan uit het voornemen van de gemeenten Hillegom, Noordwijkerhout en Lisse om te gaan samenwerken. Via onder andere deze website willen we inwoners, bedrijven, instellingen en verenigingen op de hoogte houden en mee laten denken.

Wat is er zoal te lezen?
De nieuwsbrieven omtrent de samenwerking en beleidsstukken die in ontwikkeling zijn, kunnen op de website gelezen worden. In de nabije toekomst kunnen er ook eventueel discussies gevoerd worden met verschillende doelgroepen. Maar nu is het de beurt aan de opiniepeiling.