Lekstroom, 10.15 uur

Utrecht 23-08-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Rijdende schennispleger

VIANEN Maandag 22 augustus werd een verdachte van schennispleging aangehouden. Omstreeks 18.15 uur ontving de politie de melding dat een vrouw op de rijksweg A12 ter hoogte van het knooppunt Oudenrijn was lastig gevallen door een man. De man, 21 jaar en afkomstig uit Vianen, reed in zijn auto hinderlijk achter de vrouw uit Enschede aan. Hij toonde daarbij zijn geslachtdeel aan de bestuurster en betaste zichzelf. Dankzij het kenteken van de automobilist, kon de politie hem in zijn woonplaats aanhouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Aanrijding

NIEUWEGEIN Maandagmiddag 22 augustus vond op de A.C. Verhoefweg een aanrijding tussen een personenauto en een scooter plaats.

Omstreeks 15.15 uur stond een 19-jarige automobilist uit Nieuwegein op de A.C. Verhoefweg richting Nieuwegein te wachten voor het rode verkeerslicht. Toen het licht op groen sprong, trok de automobilist op en zag hij de scooter over het hoofd. Vermoedelijk reed de bestuurder, 41 jaar en afkomstig uit Nieuwegein, door rood. Hij raakte gewond (schaafwonden en kneuzingen) en is met de ambulance naar het Antoniusziekenhuis vervoerd.