1e persbericht van zondag 21 augustus 2005

Eindhoven 21-08-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden voor huiselijk geweld

In zijn woning in Gestel is zaterdag rond 13.05 uur een 41-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 16-jarige dochter en 13-jarige zoon met een stok geslagen te hebben. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Politie houdt verdachten beroving en mishandeling aan

Op de Wolfstraat zijn zaterdagmiddag rond 14.25 uur een 17-jarige en een 15-jarige Helmonder aangehouden. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn bij een beroving van een 25-jarige plaatsgenoot eerder die dag. Het slachtoffer zou op donderdag 18 augustus ook door de verdachten zijn mishandeld. De twee zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Asten: Dronken man aangehouden

Op de Heesakkerweg is zaterdagavond rond 23.30 uur een 34-jarige Pool aangehouden. De man reed dronken in zijn auto. Hij blies een promillage van 2,7. Zijn rijbewijs was reeds eerder ingevorderd. De man is de cel ingegaan.

Ommel: Rijbewijs ingevorderd

Op de Beekstraat is zaterdagavond rond 22.50 uur een 48-jarige man uit Asten aangehouden. Hij reed met zijn auto achteruit tegen een geparkeerde auto. De gealarmeerde politie verdacht de man er van gedronken te hebben. Hij blies een promillage van 1,85. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Veldhoven: Verdachte inbraak aangehouden

Op de Lange Kruisweg is zaterdagavond rond 20.55 uur een 17-jarige jongen uit Veldhoven aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een inbraak in een basisschool aan de Lange Kruisweg eerder die avond. Een opslagruimte van de school werd opengebroken. De jongen is ingesloten voor verder onderzoek.