Ingezonden persbericht


Persbericht

18 augustus 2005

Trenitalia kiest voor Hand Held Products

Hand Held Products, een toonaangevende producent van mobiele imagingoplossingen voor gegevensverzameling, heeft een overeenkomst gesloten met Trenitalia voor het leveren van 300 Dolphin® 7900 mobiele computers. Hand Held Products werd gekozen uit een groep van vijf verschillende leveranciers die in totaal acht verschillende apparaten aanboden.

Trenitalia is de Italiaanse publieke spoorwegmaatschappij. De organisatie bedient 300 treinen per dag en vervoert zo n 490 miljoen passagiers per jaar. De nieuwe mobiele computers worden gebruikt in tien werkplaatsen waar routine-onderhoud aan de treinstellen wordt uitgevoerd. De Dolphins zijn gekozen om hun goede ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Daarnaast voldoen ze aan de specifieke technische criteria van Trenitalia.

Met de Dolphin® 7900-toestellen kan Trenitalia zijn reparatieproces verder stroomlijnen. De Dolphins worden gebruikt voor onmiddellijke toegang tot data die van belang is voor het reparatieproces en om bij te houden welke reserve-onderdelen gebruikt zijn. Omdat reparaties nu ter plekke kunnen worden uitgevoerd, zal de productiviteit enorm toenemen. De Dolphins zullen daarnaast de kwaliteitscontrole en het workflowmanagement verbeteren door het werk van het technisch personeel effectiever in te delen.

De implementatie zal een maand duren. Gedurende die maand worden de mobiele computers verspreid over verschillende trainingslocaties. Daarna kan het systeem uitgebreid worden naar andere gebruikers.

We zijn er erg trots op dat Trenitalia voor ons gekozen heeft , aldus Marco Maffina, sales manager bij Hand Held Products. De Dolphin® 7900 heeft zich wederom bewezen door middel van zijn solide vormgeving en uitgebreide mogelijkheden. Het apparaat is beter bevonden dan de modellen van onze concurrenten om zijn gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en draaggemak.

De Dolphin® 7900 maakt gebruik van Hand Held Products Adaptus" imagingtechnologie. Dit zorgt voor een hoger prestatieniveau dan andere imagescanning- of lasertechnologieën. Adaptus biedt vooral een hoog leesbereik en voortreffelijke barcodeleesmogelijkheden, zelfs met codes van een slechte kwaliteit.

(295 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie ter wereld. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products klantgerichtheid en zijn sterke wereldwijde partnernetwerk hebben geleid tot een indrukwekkende klantenlijst. Hand Held Products mag vele bedrijven in de mobiele en industriële sector en de detailhandel tot zijn klantenkring rekenen, waaronder The United States Postal Service, Heineken, Deutsche Bahn, Federal Express, Coca-Cola en Continental Airlines.

Hand Held Products is een particulier bedrijf en heeft wereldwijd meer dan 565 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: vivianeb@lewispr.com http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com