Endemol Entertainment

Vanaf vanavond ONM bij BNN
Vanaf vanavond tussen 19.25 uur en 19.50 uur zijn de nieuwe afleveringen van Onderweg naar Morgen (ONM) elke werkdag te zien bij BNN op Nederland 2.

Waar waren we gebleven?
Voor de zomer verlieten we Hugo en Joost terwijl ze oog in oog stonden met twee tijgers in de tijgerkooi van Ron Raven. Tara -zwaar onder invloed van Ron Raven- besliste op die manier dat ze met haar 'oude' familie niets meer te maken wilde hebben en onvoorwaardelijk voor Ron koos. Maar het loopt anders. Er vallen een dode en een zwaargewonde en daarna is het nog maar de vraag of en hoe Tara te genezen is van haar Ron Raven-obsessie.

Bezoek de vernieuwde ONM-site
De ONM-site, www.onm.tv, is in een nieuw jasje gestoken. Je kunt er onder andere de cliffhanger zien van afgelopen seizoen. Naast de nieuwe vormgeving zijn er ook veel nieuwe onderdelen aan de site toegevoegd. Na afloop van een aflevering is vanaf 20.00 uur 's avonds de gehele aflevering een week lang te bekijken op de site. Dus nooit meer de videorecorder instellen of balen dat je een aflevering hebt gemist. Er is ook een community ingericht met een forum en een (video-)chat. Als extraatje staan er op de site vijf scénes waarin de Lama's de eerste nieuwe scéne van ONM bij BNN uitbeelden. Kijken dus!

Van Nederland 2 naar Nederland 2
Op maandag 3 januari 1994 zag Onderweg naar Morgen het levenslicht op Nederland 2 bij de TROS. Nu 13 seizoenen verder is de serie via Veronica en Yorin weer terug bij Nederland 2, ditmaal bij BNN. Het ziekenhuis AZB is de hoofdlokatie voor de serie, daarnaast zijn Dok en het Pakhuis veelgebruikte plaatsen. Vorig seizoen heeft de serie een grote make-over ondergaan, verhaallijnen werden spannender gemaakt, de leader werd vernieuwd en Amsterdam werd de officiele stamplaats. Voor BNN is de serie opnieuw onder de loep genomen en meer naar de actuele belevingswereld van jongeren geschreven.

Periode

Trefwoord(en)

____________________

-Submit
naar het nieuwsarchief

Kees & Co nog één keer in actie
Zinderende start voor Onderweg naar Morgen Vanaf vanavond ONM bij BNN
'Heetste' televisieseizoen eindelijk van start Aruba Beach Footvolley

(c) 2005 Endemol Nederland bv, alle rechten voorbehouden www.endemol.com www.tvgame.nl disclaimer