Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


17 augustus 2005


APELDOORN - Automobilist rijdt door na aanrijding


De politie stelt een onderzoek in naar een doorrijding die dinsdagavond (16/08) op het Marktplein plaats vond. Een 44-jarige man uit Eefde vertrok rond 20.55 uur vanaf het Marktplein en ontdekte achter zijn ruitenwisser een briefje van een getuige die had gezien dat iemand bij het wegrijden de auto van de Eefdenaar had geraakt en beschadigd. De toenaamgestelde zal verhoord worden.


APELDOORN - Woning uitgebrand


Een woning aan de Schaperstraat is dinsdagmorgen (16/08) totaal uitgebrand. De brand werd rond 11.30 uur ontdekt en de gealarmeerde politie waarschuwde de bewoners van de andere woningen dat zij het flatgebouw moesten verlaten. De brandweer was zeer snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur naar de andere woningen oversloeg. De flatwoning brandde totaal uit. Uit onderzoek van de technische recherche bleek, dat de brand was aangestoken en het politieonderzoek gaat verder.


APELDOORN - Zonder kaartjes in de trein


De politie heeft dinsdagavond op het NS-station vier Franse jongelui aangehouden die in de trein zaten zonder geldig plaatsbewijs en zonder identiteitsbewijs. NS-personeel vroeg de politie om assistentie die het viertal aanhield en overbracht naar het politiebureau. De politie stelt een verder onderzoek in naar hun identiteit.


Einde berichten


--



---- --