Persbericht 16 augustus 2005
Eigenaar van VanderLoo Party & Business Events Meest Markante
Horecaondernemer van Zuid-Holland 2005
WOERDEN, 16 augustus 2005 - Gertjan van der Loo van VanderLoo Party &
Business Events is benoemd tot de Meest Markante Horecaondernemer van
Zuid-Holland 2005. De jury roemt het ondernemersschap van Van der Loo.
Van iedere cateringopdracht weet hij een beleving te maken. Uit twaalf
regionale Markant-winnaars wordt in november tijdens het Koninklijk
Horeca Nederland Jaarcongres de Meest Markante Horecaondernemer van
Nederland 2005 gekozen. De verkiezing wordt georganiseerd in
samenwerking met het vakblad Horeca Entree.
Standaard decor VanderLoo Party & Business Events Van der Loo is uniek
in de wereld van de partycatering. Het bedrijf beschikt over alle
disciplines om van een party een ware beleving te maken. De grote
hoeveelheid decors, de zelfgemaakte bloemenarrangementen, keuken op
locatie, uitgebreide techniek en niet te vergeten de afdeling
hospitality, die er alles aan doet om de gasten te verwennen. Gertjan
van der Loo en zijn medewerkers trachten meer te presteren dan zij de
opdrachtgever beloofd hebben.
Volgens de jury onderscheidt Van der Loo zich door van een illusie een
beleving en van een beleving een illusie te maken. "Eten en drinken is
geen noodzakelijk kwaad maar is een stuk entertainment dat ervoor moet
zorgen dat mensen zich prettig voelen, met elkaar communiceren, dat
bedrijven zaken kunnen doen, leidend tot een kwaliteitsverbetering van
het leven", met zulke uitspraken is Van der Loo een ware ambassadeur
van de horeca.
Standaard decor VanderLoo Party & Business Events Met de Markant
worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het
ondernemerschap in de horeca onderscheiden. De Markant is de enige,
sectorbrede prijs binnen de horecabedrijfstak. Van de hotelmanager van
het vijfsterrenhotel tot de eigenaar/ ondernemer van een cafetaria op
de hoek, het trendy restaurant of het sfeervolle café. Kortom het hele
scala aan horecabedrijven. Zij kunnen in aanmerking komen voor de
titel de Meest Markante Horecaondernemer van een bepaalde regio. Het
gaat om ondernemers die, naast dat zij hun vak uitstekend verstaan,
zich onderscheiden van hun collega ondernemers. De criteria waaraan
zij minimaal moeten voldoen:
* een financieel gezond bedrijf;
* een goed personeelsbeleid;
* een goede presentatie van hun bedrijf en product.
De kandidaten voor een Markant worden veelal voorgedragen door collega
ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij de
bedrijfstak horeca.
www.partyloo.nl
---
Noot voor de redactie -