Talpa Nederland



* Victoria Koblenko

Leeftijd
24 jaar
Beroep
Actrice, presentatrice
Bekend van
Goede Tijden Slechte Tijden, Costa!, Stille Nacht Programma's van Victoria
Thuis

Biografie

Victoria Koblenko wordt op 19 december 1980 geboren in de Oekraïne. Als zij 14 jaar is, verhuist ze naar Nederland. Tijdens haar Gymnasiumopleiding werkt zij mee aan verschillende tv-commercials, waaronder voor Libertel, Ben, Ericsson, Dommelsch, Coca-Cola en BelCompany.

Na het behalen van haar diploma in 1999, begint Victoria haar studie Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit in Leiden. In diezelfde periode wordt Victoria gecast voor de rol van Isabella Kortenaer in de populaire soapserie âGoede Tijden Slechte Tijdenâ waar zij afgelopen tv-seizoen mee stopt. In 2001 is ze als Quirine te zien in de serie Costa! In september 2004 gaat de film Stille Nacht in première. Victoria speelt hierin een van de vijf hoofdrollen. Naar aanleiding van deze rol krijgt Victoria een onderscheiding van Filmfocus. Ze wordt gekozen tot meest populaire, aankomend actrice van 2004.

Victoria is één van de vijf presentatoren van âThuisâ, een dagelijks personality-magazine dat live wordt uitgezonden, en een interactieve relatie opbouwt met de kijker.
WEBSITE VICTORIA

© 2005 TALPA