PERSBERICHT - 2005-08-12

Ad Visser presenteerde op ludieke wijze Sri Lanka en Malediven aan reisagent

Malediven en Sri Lanka nieuw bij Oad Reizen

Dinsdag 9 augustus werd de nieuwe bestemming van Oad Reizen voor deze winter bekend gemaakt. Een record van ruim 800 reisagenten hadden zich aangemeld voor deze presentatie. Ze gingen allemaal letterlijk plat voor Sri Lanka en de Malediven. Ad Visser nam ze mee op een mental journey om vooral te ervaren hoe aangenaam toeven het is op deze exotische bestemmingen.

Beleven
De hele introductiecampagne van Sri Lanka en de Malediven is gebaseerd op de vijf zintuigen en beleving. De reisagenten werden op dinsdagavond eerst verwelkomd met een Aziatisch Buffet.. Na dit proeven kwamen de andere zintuigen aan bod tijdens de mental journey van Ad Visser. De reisagenten werden in drie groepen ontvangen in een grote ruimte waar matjes en een Oad handdoek klaar lagen. De temperatuur was aangenaam en op twee levensgrote schermen werden mooie sfeer beelden van Sri Lanka en de Malediven geprojecteerd. Liggend op de matjes nam Visser de reisagenten mee met zijn muziek en woorden naar parelwitte stranden, helder oceaanwater, luxe resorts, indrukwekkende natuur en vooral rust.

Ludieke acties
Hoewel we als Oad Reizen een naam hoog te houden hebben als het om ludieke acties gaat, wilden we dit jaar helemaal af van de weetjes en feitelijke informatie over deze nieuwe bestemming vertelt general manager Verkoop en Support Quirine ter Haar. Natuurlijk willen we het liefst iedereen meenemen naar deze prachtige oorden, maar omdat dat praktisch niet haalbaar is, vonden we dit een origineel alternatief om de reisagenten kennis te laten maken met onze nieuwe bestemmingen.

Niet meer alleen voor happy few
Oad heeft hoge verwachtingen van de nieuwe bestemmingen Sri Lanka en de Malediven. Directeur Vliegreizen Giovanni Barbuio: Sri Lanka en de Malediven zijn twee unieke bestemmingen, die natuurlijk ook perfect gecombineerd kunnen worden. Sri Lanka heeft een rijke cultuur en geschiedenis, adembenemende natuur en prachtige zandstranden. Een ideale bestemming voor wie van rondreizen houdt en daarna wil genieten op het strand. Maar als het om genieten aan het strand gaat, zijn de Malediven natuurlijk onovertroffen. De 1.200 eilandjes waaruit de Malediven bestaan zijn stuk voor stuk natuurlijk bounty-paradijsjes en een eldorado voor duikers en snorkelaars.

Met Martinair naar Sri Lanka én de Malediven
Martinair vliegt elke donderdag en zaterdag van Amsterdam naar Colombo. Omdat de combinatie van Sri Lanka en de Malediven door dezelfde airline wordt verzorgd, is het mogelijk om de combinatie van deze twee bestemmingen voor een zeer scherpe prijs aan te bieden . Het prijsniveau voor een vakantie naar Sri Lanka ligt rond de 649,- op basis van twee personen. Vanaf 839,- zijn de Malediven al bereikbaar. Een combinatie van deze twee bestemmingen is vanaf 1025,- te boeken.