Eemland zuid 11.15 uur

Utrecht 11-08-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Van de weg

LEUSDEN- Op woensdagavond werd een man aangehouden na een aanrijding. Omstreeks 18.20 uur kreeg de politie de melding dat een 45-jarige automobilist uit Leusden van de weg was afgeraakt aan de Doornseweg. Hierbij waren twee banden van de auto kapot gegaan. De bestuurder verliet vervolgens de plaats van het ongeval. Na onderzoek trof de politie de man in de omgeving aan. Hij had alcohol gedronken en blies op het bureau 645 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldief

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 17.50 uur wilde een 17 jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaat een winkel aan de Langestraat verlaten zonder goederen af te rekenen. Dit werd gezien en hij werd aangehouden en overgedragen aan agenten.

Hennep aangetroffen

AMERSFOORT- Op dinsdag werd een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Valkestraat. Agenten gingen na aanleiding van binnengekomen informatie naar het pand toe. Hier werd de 33-jarige man uit Amersfoort aan. In een vertrek werden 950 planten aangetroffen welke net waren geoogst. De agenten waren dus nog net op tijd. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en de planten zijn ingenomen voor vernietiging.