Rijn & Venen, 10.15 uur

Utrecht 10-08-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Diefstal

WOERDEN Dinsdagmorgen 9 augustus werd uit een tuin in de Appelstraat stratenmakersgereedschap gestolen. De 33-jarige eigenaar deed aangifte. Een getuige heeft omstreeks 07.30 uur gezien dat een man van ongeveer 35 jaar oud en met een licht getinte huidskleur het gereedschap uit de tuin haalde en inlaadde in een lichtgrijze bus. De bus reed hierna met hoge snelheid weg.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen (0900-8844).

Autogordelcontrole

MAARSSEN Dinsdagmiddag 9 augustus omstreeks 13.45 uur hield de politie een autogordelcontrole op de Dr. Plesmanlaan en de Maarssenbroekseslag. In totaal kregen 14 automobilisten of inzittenden een bekeuring van 45 omdat zij de autogordel niet droegen.

Onder invloed?

MAARSSEN Dinsdagavond 9 augustus kreeg de politie om 23.15 uur de melding dat een aanrijding had plaatsgevonden op de Gageldijk. Een automobilist was tegen een kliko en lantaarnpaal aangereden en was niet gewond. De 42-jarige man was slecht aanspreekbaar. De agenten vermoedden dat de man, afkomstig uit De Bilt, onder invloed van alcohol verkeerde. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd hij door een arts bezocht, die een bloedtest afnam. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

Verkeersongeval
OUDEWATER Dinsdagavond 9 augustus vond op de Papekopperdijk ter hoogte van Papekop een verkeersongeval plaats. Omstreeks 21.15 uur kreeg de politie de melding dat een auto bij een eenzijdige aanrijding betrokken was. De 30-jarige bestuurder uit Papekop en een 26-jarige inzittende (man) uit Woerden werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk is de auto in een slip geraakt en tegen een lichtmast aangereden, vervolgens door de berm geschoven en tegen een tweede lichtmast tot stilstand gekomen. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.