RTL Group

Tweede helft oktober 2005:Start: 'Idols', RTL 4

Voorronde Champions League BRØNDBY - AJAX live bij RTL 5 Cruciaal duel voor Amsterdammers

RTL 5 is er in geslaagd de uitzendrechten te verwerven voor de kraker Brøndby Ajax, de derde en laatste kwalificatieronde voor deelname aan de prestigieuze Champions League. RTL 5 doet op woensdag 10 augustus rechtstreeks verslag van dit cruciale duel. Ajax moet winnen van de taaie Denen als het wil uitkomen in het zowel sportief als financieel toonaangevende toernooi der kampioenen. De presentatie is in handen van nieuwkomer Barbara Barend, geflankeerd door analist Johan Derksen. Het commentaar wordt geleverd door Leo Driessen, terwijl Marcel Maijer de interviews ter plaatse voor zijn rekening neemt.

Ajax treedt op vrijwel volledige oorlogssterkte aan. Alleen Nigel de Jong (hamstringblessure) en Olaf Lindenbergh (bovenbeenkwetsuur) zijn twijfelgevallen in de selectie van de Amsterdammers. Wesley Sneijder is wel klaar voor Brøndby en ook Hatem Trabelsi en Markus Rosenberg zijn waarschijnlijk weer inzetbaar.

Brøndby IF wordt getraind door Michael Laudrup, een voormalige Ajacied. De Deense ploeg schakelde in de tweede ronde Dinamo Tbilisi uit. Een week geleden won Brøndby in Georgië met 0-2 en afgelopen woensdag wonnen de Denen ook de thuiswedstrijd, met 3-1.

Uitzending:
UEFA Champions League: Brøndby - Ajax (Voorbeschouwing), woensdag 10 augustus tussen 18.30 en 19.00 uur bij RTL 5.
UEFA Champions League: Brøndby - Ajax, woensdag 10 augustus tussen 19.00 en 20.50 uur bij RTL 5.
UEFA Champions League: Brøndby - Ajax (Nabeschouwing), woensdag 10 augustus tussen 20.50 en 21.30 uur bij RTL 5.


---

-----------
Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland, via tel: 035 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.

© 2005 RTL Nederland / IP