Perot Systems sluit 10 jarig IT-contract met Metaldyne...
02.08.2005 / 08:41 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Perot systems

Perot systems

Perot Systems sluit 10 jarig IT-contract met Metaldyne, mondiale leverancier voor de automobielindustrie

PLANO, Texas, August 2/PRNewswire/ --
Perot Systems Corporation (NYSE: PER) heeft vandaag aangekondigd dat Metaldyne, een toonaangevende mondiale ontwerper en leverancier van onderdelen voor de automobielindustrie, het bedrijf heeft uitgekozen om activiteiten op het gebied van netwerkbeheer, servicedesk en datacentrum te leveren als onderdeel van een 10-jarig contract voor diensten op het gebied van informatietechnologie.

De mogelijkheden van Perot Systems om wereldwijd diensten te leveren, speelde een sleutelrol bij de totstandkoming van de keuze van Metaldyne. Daarnaast speelde de mogelijkheid om IT-diensten van hoge kwaliteit te leveren, en het identificeren van mogelijkheden om meer rendement te behalen uit Metaldynes wereldwijde activiteiten een belangrijke rol.

'Een van de belangrijkste factoren die meespeelden bij de selectie van Perot Systems is dat we waarde leveren, en het leveren van waarde op wereldschaal is één van de belangrijkste zakelijke doelen van Metaldyne,' zei Bob Mattana vice-president van Perot Systems Industrial and Consumer services group.

'Wij zijn er trots op dat wij een sleutelrol kunnen vervullen binnen het team van Metaldyne, vooral omdat het bedrijf zijn uitstekende staat van dienst op het gebied van het integreren van mogelijkheden om zo succesvol de waarde van auto's ter wereld te verhogen blijft vasthouden.

Het nieuwe contract met Metaldyne zal de aanwezigheid en de expertise van Perot Systems in de wereldwijde automobielindustrie verder verbeteren. Financiële gegevens over het 10-jarig contract zijn niet vrijgegeven.

Over Metaldyne

Metaldyne is een toonaangevende mondiale ontwerper en leverancier van metalen onderdelen, units en modules voor aan transport gerelateerde toepassingen voor aandrijflijn en chassis, waaronder motor, versnellingsbak/tussenbak, astap en wielophanging, as en aandrijflijn, en geluids- en trillingsbeperkende producten aan de motorvoertuigenindustrie.

Metaldyne, met zijn hoofdkwartier in Plymouth, Michigan, heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer USD 2 biljoen. Het bedrijf heeft 7500 werknemers in dienst in 45 vestigingen in 14 landen.

Over Perot Systems

Perot Systems is een wereldwijde aanbieder van diensten op het gebied van de informatietechnologie, en zakelijke oplossingen. Door haar flexibele en gezamenlijke aanpak integreert Perot Systems de expertise vanuit het hele bedrijf om zo op maat gemaakte oplossingen te bieden, waardoor klanten in staat worden gesteld groei te versnellen, processen te stroomlijnen en nieuwe niveaus van klantwaarde te bereiken. Perot Systems, met hun hoofdkwartier in Plano, Texas, meldde voor vorig jaar een omzet van USD 1,8 miljard. Het bedrijf heeft meer dan 15.000 partners in Noord-Amerika, Europa en Azië. Aanvullende informatie over Perot Systems kunt u vinden op www.perotsystems.com

In dit persbericht worden op de toekomst gerichte verklaringen vermeld. Deze verklaringen hebben betrekking op toekomstige gebeurtenissen of onze toekomstige financiële situatie. In sommige gevallen kunt u op de toekomst gerichte verklaringen herkennen aan woordgebruik als 'kan', 'zal', 'zou', 'voorspelt', 'verwacht', 'is van plan', 'voorziet', 'gelooft', 'schat', 'mogelijk', of 'vervolgen' of de ontkennende vorm daarvan of andere vergelijkbare terminologie. Deze verklaringen zijn slechts voorspellingen. Actuele gebeurtenissen kunnen wezenlijk afwijken. Raadpleegt u alstublieft ons jaarverslag op formulier 10-K voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 december, 2004, zoals ingediend bij de Amerikaanse Commissie van Toezicht op het Effecten- en Beurswezen (Securities and Exchange Commission), te lezen op www.sec.gov, voor aanvullende informatie met betrekking tot risicofactoren. Wij wijzen ieder voornemen of iedere verplichting om welke op de toekomst gerichte verklaring dan ook te wijzigen vanwege nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of andere redenen van de hand.

Website: www.sec.gov
www.perotsystems.com

Source: Perot Systems Corporation

Joe McNamara, +1-972-577-6165, of fax, + 1-972-577-4484, of Joe.McNamara@ps.net , of Rosalynn Vasquez, +1-972-577-5989, of Rosalynn.vasquez@ps.net , beiden van Perot Systems Corporation; of Myra Moreland van Metaldyne, +1-734-207-6762, of MyraMoreland@metaldyne.com / Bedrijfsnieuws op afroep:
www.prnewswire.com/comp/122686.html