Lekstroom, 11.45 uur

Utrecht 01-08-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Onder invloed

HOUTEN Zondagavond 31 juli hield de politie een verdachte van rijden onder invloed aan.

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie de melding dat op de Binnenweg een auto in een greppel was gereden. De bestuurder was uit de auto geklommen en lopend in de richting van Bunnik zijn weg hebben vervolgd. Bij zijn woonadres hielden agenten de bestuurder, een 42-jarige man uit Bunnik, alsnog aan. Hij bleek teveel te hebben gedronken. Op het politiebureau bleek dat hij 700 ug/l in zijn lichaam had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Oproep getuigen

IJSSELSTEIN Vrijdagavond 29 juli werd een 15-jarig meisje lastig gevallen door een onbekend gebleven man. De politie zoekt getuigen.

Het meisje fietste omstreeks 22.45 uur over het fietspad op de Randdijk toen een man haar ter hoogte van een trappetje, een duw gaf. Het meisje kwam hierdoor ten val en de man betastte haar. Op een zeker moment kwam er een groepje fietsers langs, waarna de man zich uit de voeten maakte in de richting van de Nedereindseplas. De politie stelde direct een onderzoek in, maar heeft de man niet meer aangetroffen.

Zijn signalement luidt: donker getinte man van 20-25 jaar oud, 1.70
1.75 meter lang, slank postuur, droeg een lichtbruin leren jack.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom, via tel: 0900-8844.