2e persbericht van donderdag 28 juli 2005

Eindhoven 28-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte aangehouden na vernieling ruit

In zijn woning in Stratum is donderdag rond 10.30 uur een 46-jarige man aangehouden. Hij zou eerder die ochtend een raam van een woning aan de Bennekelstraat hebben ingeslagen. De verdachte is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond / Gemert: Mannen aangehouden na diefstal stroomkabel

Na een onderzoek zijn op de Wolfsputterbaan in Helmond donderdag rond 10.40 uur twee mannen van 30 en 31 jaar uit Gemert aangehouden. Ze worden verdacht van het wegnemen van stroomkabel vanaf een bouwterrein aan de Stroom in Gemert eerder die ochtend. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Eersel: Verkeerscontrole

Op de N284 is donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 15 bekeuringen uitgedeeld, waaronder 7 voor het niet dragen van de autogordel en 5 voor een te hoog vermogen van de bromfiets.

Son: Hennepkwekerij ontmanteld

De politie heeft donderdagochtend in een loods aan de Ekkersrijt 4400 een hennepkwekerij met 1731 planten aangetroffen. De planten en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. In de loods werden twee mannen van 32 en 37, uit respectievelijk Valkenswaard en Eindhoven, aangetroffen. Zij zijn voor verder onderzoek aangehouden en op het politiebureau in de cel gezet.