Gemeente Vlaardingen


Vlaardingse jubilarissen
28 juli 2005

In de gemeente Vlaardingen konden del loco-burgemeesters deze week weer op stap voor een aantal jubilea en bijzondere verjaardag.

Zestig jaar getrouwd
Loco-burgemeester Anny Attema bezocht maandag 25 juli het bruidspaar Erwich-Bolsius, dat die dag zestig jaar getrouwd was. Marinus Cornelis Erwich trouwde zijn Rosalia Jacqueline Bolsius op 25 juli 1945 in Rotterdam voor de wet. Anderhalve week later werd het kerkelijk huwelijk ingezegend. Het bruidspaar vierde de trouwdag maandag lekker samen. In het najaar vieren ze het grote feest met hun zoons en negen kleinkinderen.

Loco-burgemeester Cees Bot bezocht diezelfde dag het zestig jaar getrouwde exhtpaar Bagchus-Kwak. De feestelijke taart namen de jubilarissen dankbaar in ontvangst. Mevrouw Bagchus heeft namelijk zo vaak in het ziekenhuis gelegen, waardoor ze ooit dacht deze bijzondere mijlpaal nooit te zullen halen.

Jarige
Attema bezocht vrijdag 22 juli in Vaartland ook de 101-jarige Margaretha van der Spek. In goede gezondheid nam de jarige de fruitmand in ontvangst. Ze vond het erg leuk dat er iemand van het gemeentebestuur op bezoek kwam.