AutoRai

Print

Volvo Rear Seat Entertainment aanbiedingen

(19-7-2005)
Tot 3 september is het voor Volvo XC90-rijders extra voordelig de kinderen rustig te houden op de achterbank. Tot die datum gelden namelijk een tweetal aanbiedingen op de zogenaamde Rear Seat Entertainment systemen van Volvo.
Er is keuze uit twee systemen: een versie met een enkel scherm in het midden van de auto en een systeem met twee beeldschermen in de hoofdsteunen van de beide voorstoelen.

Vakantietijd betekent voor velen: jengelende kinderen op de achterbank. "Zijn we er al bijna?" en "Ik verveel me!" zijn veelgehoorde kreten. Logisch dat de zogenaamde 'in car entertainment' systemen snel in opkomst zijn. Met Volvo's Rear Seat Entertainment systeem heeft de XC90-rijder geen kind meer aan zijn kroost. De systemen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd en bestaan behalve uit één of twee LCD-beeldschermen uit een set draadloze hoofdtelefoons en een draadloze afstandbediening. Het systeem met twee LCD schermen beschikt bovendien over een 10 DVD wisselaar, terwijl het systeem met enkel scherm beschikt over een DVD-speler die direct binnen handbereik aan het plafond is bevestigd.

De uitvoering met één centraal beeldscherm dat aan het plafond van de XC90 wordt gemonteerd is nu leverbaar voor 1.995 euro in plaats van de gebruikelijke 2.995 euro. De fraaie uitvoering met twee geheel in de hoofdsteunen weggewerkte beeldschermen is tijdelijk afgeprijsd van 3.995 euro naar 2.995 euro. De aanbiedingen bij de Volvo-dealer gelden nog tot 3 september aanstaande.