Politie Flevoland

Aanrijdingen

Flevoland 17-07-2005

Aanrijding onder invloed

Emmeloord - Een 60-jarige automobilist uit Emmeloord is vrijdagmiddag op de Nagelerweg achterop zijn voorganger gebotst. De man bleek teveel alcohol gedronken te hebben. Bij een ademanalyse op het politiebureau werd 2 promille gemeten. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. De schade viel overigens mee en er raakte niemand gewond.

Botsing auto en bromfiets

Emmeloord - Bij een aanrijding op het Land van Altena zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Een 18-jarige bromfietser uit Emmeloord zag bij de kruising met de Gelrelaan een 32-jarige automobiliste uit Emmeloord waarschijnlijk over het hoofd. Een botsing was het gevolg. De bromfietser liep hierbij een hoofdwond op en is bij een huisartsenpost behandeld. Zijn passagiere, een 15-jarig meisje uit Emmeloord, is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Aanrijding Espelerweg

Emmeloord - Op de Espelerweg heeft zich zaterdagnacht een aanrijding voorgedaan waarbij twee autos betrokken raakten. De twee autos kwamen uit tegenovergesteld richting en hebben elkaar tijdens het passeren geschampt. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. De VerkeersOngevallenAnalysedienst (VOA) van Politie Flevoland heeft diverse sporen vastgelegd.

Een 18-jarige automobilist uit Emmeloord raakte door de botsing van de weg en kwam in een aardappelveld tot stilstand. Hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. De bestuurder van de andere auto, een 19-jarige jongen uit Tollebeek, en zijn drie passagiers zijn ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.