Gemeente Tilburg

15-7-2005
Een primeur op de Tilburgse Kermis: de PrijzenRuilpost Tilburg CowBoys introduceren de PrijzenRuilPost

Een primeur op de Tilburgse Kermis is de PrijzenRuilPost. Dit is een initiatief van de Tilburgse CowBoys, een kunstenaarsgroep uit Tilburg. De PrijzenRuilPost is dé uitkomst voor bezoekers die nét niet hebben gewonnen wat ze wilden.

Geen SpongeBob maar een FindingNemo, geen waterpistool maar een ridderzwaard, geen foto maar een stilettokam. De PrijzenRuilPost biedt mensen de gelegenheid een prijs te ruilen voor een andere prijs. Zo gaat iedereen tevreden naar huis.

Ruilen gaat met gesloten portemonnee. In de PrijzenRuilPost gaat geen geld om. Er is géén kassa. Het is even simpel als eenvoudig: de ene prijs wordt geruild voor een andere prijs. Geselecteerde Ruilbeambten zien toe op een correcte en eerlijke ruil.

RuilBorden
Als extra service bevinden zich op strategische plekken op de kermis RuilPostBorden. Hier bieden mensen hun prijzen te ruil aan. Tilburg CowBoys wil hiermee de ruilende kermisbezoekers graag met elkaar in contact brengen. Om zo de ruilhandeling geheel over te laten aan zij die er belang bij hebben: de ruilers.