Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


13 juli 2005


APELDOORN - computer uit bedrijf gestolen


Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag (13/07) een inbraak gepleegd in een bedrijf aan de Sutton en computerapparatuur gestolen. De daders gooiden woensdagmorgen vroeg rond 00.45 uur een ruit in en namen door het ontstane gat de computer mee. De politie stelt een onderzoek in.


APELDOORN - Politie houdt agressieve man aan


De politie heeft dinsdagavond (12/07) in de Beurtvaartstraat een 31-jarige man aangehouden die alcohol dronk op straat en bovendien nog twaalf dagen celstraf tegoed had. De man gedroeg zich tijdens zijn aanhouding zeer agressief. De politie betrapte de man rond 19.55 uur toen hij een blikje bier dronk. De politie hield man aan en zette hem voor vervoer in een politieauto. Hij begon tijdens de rit tegen de ramen en deuren te slaan. Hij gedroeg zich agressief tegen de politie en weigerde bij het politiebureau de auto te verlaten. Met assistentie van andere politiemensen werd hij uit de auto gehaald en in een dronkemanscel gezet.


APELDOORN - Zeven bestuurders in de fout


Tien bestuurders van motorvoertuigen gingen dinsdag (12/07) tijdens een verkeerscontrole op diverse plaatsen in Apeldoorn in de fout. De politie controleerde onder andere op de Deventerstraat, de Anklaarseweg en op de Lupineweg. Zo kregen twee automobilisten een bekeuring voor het mobiel bellen tijdens het rijden, drie bestuurders reden door het rode verkeerslicht en twee automobilisten droegen geen gordel


Einde berichten


--


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --