Deltion College


Expositie eindexamenwerk op Grafisch Lyceum

Maandag 11 en dinsdag 12 juli is er een tentoonstelling van eindexamenwerkstukken van de deelnemers van de opleidingen Grafisch Vormgever en Multimedia Vormgever van het Deltion College aan de Willaertstraat 1 te Zwolle.

Deelnemers van de opleiding Grafisch Vormgever kregen de opdracht om een nieuw tijdschrift te ontwikkelen, vorm te geven en in de markt te zetten. De opdracht voor de deelnemers Multimedia Vormgever was het ontwikkelen van een promotiecampagne voor het Deltion College, met name voor het cluster Grafimedia, Kunst & Cultuur. De campagne bestaat uit commercials, CD/DVD, website en gedrukt materiaal. Voorafgaand aan de campagne moesten de deelnemers een marketing/communicatieplan ontwikkelen. De deelnemer kon kiezen tussen een campagne voor één opleiding of het cluster als geheel. Daarnaast moesten de deelnemers een evaluatiewebsite over het examen maken.

Kom kijken

Iedereen is van harte welkom op de tentoonstelling om de eindexamenwerkstukken van de deelnemers te komen bekijken op het Grafisch Lyceum aan de Willaertstraat 1 te Zwolle. De tentoonstelling is open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Deelnemers Multimedia Vormgever zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Datum: 11-07-2005