Ingezonden persbericht

Kunst met je kind in de hoofdrol

DEN HAAG, 20050709 -- Elizabeth Koning fotografeert kinderen (bij haar of aan huis) met hun lievelingsknuffel, speelgoed of een ander dierbaar voorwerp en plaats deze met behulp van de computer in een fantasiewereld van huizenhoge bloemen of levensgroot speelgoed. Zo ontstaat er een sprookjesschilderij waarbij ouders, grootouders en kinderen heerlijk kunnen wegdromen.


Het idee ontstond in Italië wanneer er tijdens foto-opnames vaak het verzoek van de ouders kwam, kinderen met iets dierbaars te fotograferen. Met digitale fototechnieken en beeldbewerking waarbij het onmogelijke mogelijk wordt bedacht zij een hele nieuwe manier van kijken en bracht alles samen in een "eigen fantasiewereld". Elizabeth werkt in opdracht; zo is het voor u ook mogelijk om een dergelijk fotoschilderij in huis te halen!

Hoe werkt het?
U kiest uit één van de voorbewerkte composities. Vervolgens wordt uw kindje in de houding, welke nodig is voor het gekozen ontwerp gefotografeerd, in de compositie verwerkt en op canvas (fotoschilderij geprint op schilderslinnen) geprint. Wanneer u een doek bestelt, duurt het ongeveer vier weken voordat u zo'n uniek en persoonlijk doek aan de muur kunt hangen. Elizabeth werkt in opdracht; zo is het voor u ook mogelijk een dergelijk uniek sprookjesschilderij in huis te halen en heeft u een zéér bijzonder en lief cadeau voor kinderen, ouders en grootouders voor nú, hun éérste verjaardag en voor later!


Wat kost het?

Een sprookjesschilderij kost ¤ 295 dit is inclusief fotograferen én standaard formaat canvas 100x60 cm op houten frame gespannen! U kunt ook 'digitale prints' bestellen. Een 'exclusief' ontworpen sprookjesschilderij kost ¤ 495 excl. canvas.

BIOGRAFIE
Na haar schoolopleiding is Elizabeth van 1988 tot 2000 gaan wonen in Milaan, Italië waar zij véle jaren heeft gewerkt in de Italiaanse mode-industrie bij zeer gerenommeerde bedrijven, waaronder modellenbureaus, een modeblad, diverse showrooms zoals Armani, Bagutta, Byblos, Ferré etc., volgde zij diverse workshops fotografie, beeldbewerking mede aan het Instituut Europeo de Fotografia, Ied Arti Visive in Milaan en werkte zij met professionele, vooraanstaande mode- fotografen. Hier heeft zij dan ook grotendeels haar werkervaring opgedaan en is sinds ze terug is in Nederland begonnen met haar eigen 'Creative Studio' waarbij ze zich niet alleen richt op kinderfotografie maar ook op produkt fotografie, reclame fotografie en Desktop Publishing.


Heeft u belangstelling in een sprookjesschilderij of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen:

KIDSCANVAS
Elizabeth Koning
Burgemeester Patijnlaan 55j
2585 BJ 's-Gravenhage
telefoon : +31 (0)65-094 8680
e-mail : info@kidscanvas.nl
internet : www.kidscanvas.nl


Persbericht + digitale foto's + digitaal logo : http//www.kidscanvas.nl/pers



Ingezonden persbericht