Politie Zeeland


---


W-3689-2005 Man overleden na bedrijfsongeval

In Nieuwdorp, bij een bedrijf aan de Belgieweg Oost, is vanmiddag een 56-jarige man uit Bergen op Zoom overleden.
De man was bekneld komen te zitten tussen zwaar constructiemateriaal, dat vermoedelijk was omgevallen en op de man terecht gekomen. De arbeidsinspectie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het fatale ongeval.


W-3690-2005 Aangehouden winkeldief, Koudekerke

Bij een bedrijf aan de Galgeweg in Koudekerke is vanmiddag rond 16.50 uur een 47-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van diefstal.
De man zou boeken hebben weggenomen ter waarde van enkele euro's. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt.


Z-3691-2005 Aanrijding, Ijzendijke

In Ijzendijke, op de Oudemansdijk, heeft vanavond rond 18.06 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 47-jarige Duitse truckchauffeur reed de Oudemansdijk op en zag hierbij een geparkeerd staand auto over het hoofd. De vrachtwagen raakte beschadigd aan de rechterkant. De personenauto is vermoedelijk total loss.


W-3692-2005 Vernieling auto, Vlissingen

In de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen is een personenauto vernield.
De vernieling vond plaats tussen 08.30 en 17.00 uur vandaag. De radiator van de auto werd met een scherp voorwerp vernield.


W-3693-2005 Man door het lint in bus

Omstreeks 17.20 uur vanmiddag is een 36-jarige man uit Vlissingen, in Middelburg, aangehouden door de politie, omdat hij een passagier en een buschauffeur zou hebben mishandeld.
De politie kwam ter plaatse na een melding van de buschauffeur dat er een man in zijn bus door het lint ging. De man had een medepassagier mishandeld en werd nu in bedwang gehouden door de chauffeur. De man had de chauffeur gebeten, geschopt en geslagen. Omdat de man zich zwaar tegen zijn aanhouding verzette is besloten de overige passagiers uit de bus te laten stappen en met bus en al naar het politiebureau te rijden. Daar is de man, met behulp van nog een aantal politiemensen aangehouden en in een cel gezet. Op dit moment zit hij nog vast.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.